MEEST GESTELDE VRAGEN

Vanaf 1 maart 2015 heeft er een verandering opgetreden met betrekking tot het nieuwe Artikel 11a van de Opiumwet . Deze wet is door de overheid in leven geroepen speciaal bedoeld om meer grip te hebben voor de bestrijding tegen de georganiseerde grootschalige hennepteelt. Middels deze wet worden voorbereidingshandelingen van grootschalige hennepteelt strafbaar gesteld! Met behulp van deze wet wordt het eenvoudiger gemaakt de levering van deze goederen op grote schaal strafbaar te stellen.

De wet biedt ruimte voor de kleinschalige hobbykweker. De minister benadrukt uitdrukkelijk dat deze teelt een lagere opsporingsprioriteit krijgt in het vervolgingsbeleid van de officier van justitie.  U zult als hobbykweker dus weinig merken van deze nieuwe wet.

U kunt alle artikelen blijven kopen. Mogelijk kunt u wel ervaren dat er bepaalde artikelen niet gecombineerd kunnen worden in één bestelling. Ook zijn er artikelen die slechts in beperkte hoeveelheden kunnen worden besteld. Mochten er artikelen zijn die u niet kunt vinden in onze winkel, of zijn er bepaalde combinaties die u graag toch zou willen maken? Neem dan gerust contact op.

Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Nadat je order is gepakt door ons verzendhuis ontvang je namelijk een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Voor bestellingen bij Growspot.nl geldt: op werkdagen voor 13.00 uur besteld, de volgende dag  in huis*. Als je er voor kiest de bestelling op te halen, dan nemen we contact op voor een afspraak

De verzendkosten verschillen per gewicht. zie onze pagina met verzendkosten.

Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je een afleveradres instellen. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Je kunt een bestelling overigens niet op een postbusadres laten leveren.

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop. Zie hier de betaalmogelijkheden.

In de meeste gevallen ontvang je binnen 14 dagen na het retourneren van de producten je geld terug. In enkele gevallen kan het langer duren, maar je zult je geld uiterlijk binnen 30 dagen ontvangen.

INFORMATIE

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP