FAQ

VERANDERINGEN MET BETREKKING TOT NIEUWE WETGEVING

Vanaf 1 maart 2015 heeft er een verandering opgetreden met betrekking tot het nieuwe Artikel 11a van de Opiumwet . Deze wet is door de overheid in leven geroepen speciaal bedoeld om meer grip te hebben voor de bestrijding tegen de georganiseerde grootschalige hennepteelt. Middels deze wet worden voorbereidingshandelingen van grootschalige hennepteelt strafbaar gesteld! Met behulp van deze wet wordt het eenvoudiger gemaakt de levering van deze goederen op grote schaal strafbaar te stellen.

WAT HEEFT DIT VOOR GEVOLGEN VOOR MIJ ALS KLANT?

De wet biedt ruimte voor de kleinschalige hobbykweker. De minister benadrukt uitdrukkelijk dat deze teelt een lagere opsporingsprioriteit krijgt in het vervolgingsbeleid van de officier van justitie.  U zult als hobbykweker dus weinig merken van deze nieuwe wet.

WELKE ARTIKELEN KAN IK KOPEN?

U kunt alle artikelen blijven kopen. Mogelijk kunt u wel ervaren dat er bepaalde artikelen niet gecombineerd kunnen worden in één bestelling. Ook zijn er artikelen die slechts in beperkte hoeveelheden kunnen worden besteld. Mochten er artikelen zijn die u niet kunt vinden in onze winkel, of zijn er bepaalde combinaties die u graag toch zou willen maken? Neem dan gerust contact op. 

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss