House & Garden Topshooter

Vorige Artikel 14 van 14
€ 17,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden Topshooter

Deze geweldige bud expander is absoluut het beste op het gebied van de bloei stimulatoren. Het geeft zichtbare resultaten en werkt perfect in combinatie met alle basis voedingsstoffen. Topshooter is eenvoudig in het gebruik en is uitvoerig getest door ons team en heeft al veel respect afgedwongen in de tuinbouw.

Product informatie
House & Garden Topshooter brengt uw planten in een nieuwe bloeifase nadat de eerste bloeifase is gestopt, met als resultaat een significante verhoging van het totale gewicht van de vruchten. Het extra rendement bij toepassing van deze bloemexpander zal zelfs de meest doorgewinterde teler verrassen. In feite creëert Topshooter een nieuwe laag bovenop de bestaande vrucht. OP deze manier kan een opbrengst stijging tot wel 30% worden bereikt.

Toepassing
Gebruik Topshooter de laatste 3 weken van de bloeiperiode. Stel uw basisvoeding af op een EC-waarde van 1,2 Bereid je voedingscontainer door eerst de basisvoeding aan het water toe te voegen (bijv.: Aardevoeding, Coco Voeding of Aqua Flakes) tot een EC van 1,2 en voeg dan Topshooter toe. Indien nodig de pH-waarde bijstellen. Gebruik House & Garden Ph+ (omhoog) of Ph-(omlaag), deze is speciaal ontwikkeld voor het gebruik met House & Garden voedingsstoffen en geeft je een langere en meer stabiele lezing. Uw voedingsoplossing is klaar voor gebruik.

Advies
Top Shooter eerst opwarmen door de fles in warm water te plaatsen. Hierdoor wordt het product vloeibaarder. Na ongeveer tien minuten de fles goed schudden zodat de elementen in Top Shooter goed gemengd worden. Verdun Topshooter in een kleine hoeveelheid warm water, goed roeren en voeg het toe aan je voedingswater. Zorg ervoor dat de circulatie pomp draait.


Dosering van Top Shooter:
 

  • 1 ml per 2 liter, 500ml Top Shooter voor 1000 liter voedingsoplossing.

  • 50ml tot 100ltrs drie weken vóór de oogst

  • 100 ml op 100ltrs twee weken vóór de oogst

  • 100 ml op 100ltrs laatste week voor de oogst

Gebruik Top Shooter alleen als uw planten gezond zijn, het is een zeer sterk product dat veel van uw planten vergt. Pas de EC-waarde van de basisvoeding altijd aan tot 1,2. Gebruik Top Shooter niet in combinatie met andere boosters.

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss