House & Garden PK 13 14

Vorige Artikel 13 van 14 Volgende
€ 7,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden PK 13 14

HOUSE & GARDEN PK 13/14 is een mengsel van bloeistimulerende mineralen van zeer hoge kwaliteit. Dit product is ontwikkeld voor de bloei van snelgroeiende planten. HOUSE & GARDEN PK 13/14 is gemakkelijk in gebruik en hogere opbrengsten worden eenvoudig gerealiseerd.

ZUIVERE BLOEISTIMULERENDE ELEMENTEN
HOUSE & GARDEN PK 13/14  is een hoogwaardig fosfor-kaliummengsel dat in de bloeifase wordt toegevoegd. Beide elementen spelen een grote rol tijdens de bloeifase van snelgroeiende planten. Door een speciaal productieproces is het HOUSE & GARDEN gelukt het zuiverste fosfaat en kalium in zeer hoge concentraties samen te voegen. Hierdoor is HOUSE & GARDEN PK 13/14 snel en direct beschikbaar voor de plant.

Fosfor (P) is een macrovoedingselement voor iedere plant. Het heeft een sleutelpositie in de stofwisseling en energieoverdracht. In de bloeifase is extra fosfor nodig. Fosfor versterkt onder meer de celopbouw van bloemen.

Kalium (K) komt voor in de hele plant en is nodig voor veel van haar activiteiten. Zo is kalium essentieel voor het water- en voedingstransport (zeefvaten) en is het verantwoordelijk voor de stevigheid en kwaliteit van de plant. Daarnaast bestuurt het talloze andere processen, zoals de productie van suikers. Tijdens de bloei zorgt kalium ervoor dat de plant voldoende suikers aan kan maken, wat essentieel is voor de vruchtontwikkeling.

UITBUNDIGE BLOEI
Tijdens de ontwikkeling van de plant komt er een moment waarop de behoefte aan fosfor en kalium zeer hoog is. Als HOUSE & GARDEN PK 13/14 op dit moment wordt toegediend, voldoe je aan de verhoogde behoefte van de bloeiende plant en zullen de bloemen zich maximaal ontwikkelen. Het stofwisselingsverhogende HOUSE & GARDEN Boost Accelerator heeft een versterkend effect op HOUSE & GARDEN PK 13/14. Deze ultieme combinatie zal de plant nog uitbundiger laten bloeien.

TOEPASBAAR OP IEDER MEDIUM
HOUSE & GARDEN PK 13/14 wordt gebruikt op ieder medium. Zo wordt HOUSE & GARDEN PK 13/14 gebruikt bij de aardeteelt, op recirculerende systemen, bij de kokosteelt en in run-to-waste systemen. HOUSE & GARDEN PK 13/14 is geschikt voor zowel de binnen- als buitenteelt.

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss