1 L - €8,45 House & Garden Top Booster

Vorige Artikel 12 van 14 Volgende
€ 7,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden Top Booster

Met H&G Top Booster wordt een optische droogte gecreerd waardoor de plant het idee heeft dat hij aan zijn laatste fase van zijn cyclus is begonnen en gaat daarom om te overleven bloemen en vruchten aanmaken om zo zich zelf voort te planten. Wanneer je dit 3 a 4 dagen doet en dan weer overgaat op de gewone bemestingniveau gaat de plant gewoon door met de aanmaak van bloemen en vruchten. De plant begint eerder met bloemen en vruchten te geven en heeft hierdoor een langere periode de tijd om uit te groeien tot een grote bloem of vrucht.

TOP BOOSTER Omschrijving

House & Garden Top Booster is een uitstekende bloeistimulator die op basis werkt van kalium en fosfor en EDDHA-Fe(ijzer). Deze elementen zijn belangrijk in de bloeifase; kalium voor de aanzet tot bloei, fosfor voor een goede ontwikkeling van de vruchtvorming en de toevoeging van EDDHA-Fe zorgt voor een betere bladkleur.

WAARSCHUWING

Nooit samen gebruiken met PK 13-14 of Top Shooter of Shooting Powder bij het overstappen van Top Booster naar Top Shooter of Shooting Powder.

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss