House & Garden Bud XL

Vorige Artikel 11 van 14 Volgende
€ 13,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden Bud XL

House & Garden Bud XL heeft een unieke mogelijkheid om suikers uit de bladeren van de plant te extraheren en over te brengen naar het fruit. Het fruit wordt zoeter gemaakt en de smaak is verbeterd. Bud-XL zal ook de grootte en robuustheid van de bloemen vergroten, wat resulteert in een toename van de fruitproductie en een grotere omzet.

PRODUCTINFORMATIE House & Garden Bud-XL maakt gebruik van enzymen 'processen om suikers uit de grote schutbladeren te extraheren in de vruchten of bloemen van de plant. Dit leidt tot grotere, zoeter en robuuste vruchten. De bloemen worden groter en verbeteren in kleur en kwaliteit.

VERDIENINGSPRIJZEN

Verdunningssnelheid van Bud-XL is 1 ml / L

TOEPASSING Gebruik Bud-XL in het midden van de bloeiperiode (vanaf week 4). Begin Bud-XL toe te voegen aan het voedingsmiddel nadat de eerste bloemen zijn gevormd. Dit is de periode waarin de grote schutbladers hun functies verliezen. Door Bud-XL toe te voegen zorgt u ervoor dat de energie van de plant niet langer gebruikt wordt om de schutblad te houden, maar is gericht op het vormen van de bloemen en vruchten van de planten. Bud-XL extracteert ook suikers uit de schutbladen en vervoert ze naar de bloemen of fruit. Bereid uw voedingscontainer door eerst uw basisvoedingsstof (bijv. Cocos, Hydro of Soil) aan de watercontainer toe te voegen. Pas uw EC van de voedingsstof aan en voeg dan uw Bud-XL toe. Stel de pH-waarde in om te harmoniseren met de voedingsoplossing.

SIZES BESCHIKBAAR 500ml, 1ltr, 5ltr

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss