House & Garden Multi Zyme

Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 9,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden Multi Zyme

House & Garden Multi Zyme is een nuttige stimulator, rijk aan enzymen, co-enzymen en vitaminen. Multi Zyme versnelt en vereenvoudigt het groeiproces en versterkt de plantenimmuniteit. Het helpt om af te breken en los te maken van wortelmateriaal wanneer het nat wordt en ook de planten weerstand tegen ziekte en stress verhoogt. De enzymen zetten de basisvoedingsstof om in micro nutriënten, die veel gemakkelijker worden geassimileerd door de plant.

PRODUCTINFORMATIE

House & Garden Multi Zyme is een collectieve term voor een breed scala aan nuttige enzymen, die van groot belang zijn voor de planten om hun plantensuikers metabolisch uit te wisselen. Enzymen zijn kleine katalysatoren die deze processen aanzetten en houden in overeenstemming met de groei van de plant.

VERDIENINGSPRIJZEN

Verdunningssnelheid van Multi Zyme is 1 ml / L TOEPASSING Gebruik Multi Zyme gedurende de gehele groeicyclus. Bereid uw voedingscontainer door eerst uw basisvoedingsstof (bijv. Cocos, Hydro of Soil) aan de watercontainer toe te voegen. Pas uw EC van de voedingsstof aan en voeg daarna uw Multi Zyme toe. Stel de pH-waarde in om te harmoniseren met de voedingsoplossing.

SIZES BESCHIKBAAR 500ml, 1ltr, 5ltr

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss