House & Garden A+B Aqua Flakes

Vorige Artikel 4 van 14 Volgende
€ 17,95 (inclusief 21% BTW)

Aqua Flakes A+B

House&Garden Aqua Flakes voeding is de complete basisvoeding voor Quan-tigo, Mapito, Rockwool, Cocos en Flakes is uitermate geschikt voor circulatiesystemen.
Door de slimme toevoeging en samenstelling van deze voeding wordt er zorggedragen voor het vers en zuiver blijven van het voedingswater.
Tevens wordt door deze zeer goed uitgebalanceerde voeding de plant optimaal gevoed tijdens iedere voedingsbeurt.

Product Informatie

H&G Aqua Flakes A&B Basisvoeding is samengesteld uit vloeibare hoofd en spoorelementen en bevat dus geen ballaststoffen zoals vaste meststoffen.
H&G Aqua Flakes is samengesteld uit de meest zuivere en hoogwaardige voedingstoffen die er op de markt zijn te vinden waaronder het EDDHA ijzer.
Hiermee maak je het de plant mogelijk om zich snel en effectief te kunnen voeden. Kortom, wil je een effectieve start van je plantgoed, House&Garden Aqua Flakes is een prima oplossing.

Advies

Bij het aanmaken van je voedingsbak: Laat je bak voor 2/3 vollopen met water. Voeg eerst A toe goed (circuleren). Voeg dan B toe goed (circuleren).
Voeding afzuren met pH-(Down)of pH+(Up). Bak volledig afvullen met water. Toevoegen van eventuele wortel groei of bloei stimulato-ren.
Uw voedingsbak is klaar voor een eerste voedingsbeurt. Waarschuwing Voeg A&B niet te gelijkertijd bij elkaar. Dat geeft een reactie in je voeding met als gevolg bezinksel, onvolledige voeding en verstoppingen. Maak nooit gebruik van een zuurstofpomp in je voedingsvat of op je kweektafel. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit van je voeding (pH en EC huishouding). Zorg er voor bij het aanmaken van je voeding dat je EC en pH meter goed is geijkt. Advies Maak bij de aanplant de aarde rond de stek goed nat en doe dit tot hij is aangeslagen. Daarna de aarde iets droger houden zodat de wortels van de stek op zoek moeten naar voeding en water (hierdoor voorkom je dat de plant lui wordt).

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss