-22%

House & Garden A+B Aarde Voeding

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 17,95 € 13,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden Aarde A&B Voeding


Het medium aarde vraagt om een uiterst precieze samenstelling van de verschillende mineralen en dat is wat je aan House&Garden gerust kan overlaten. Deze goed uitgebalanceerde voeding heeft in een zeer korte tijd tot een zeer grote groep tevreden tuinders geleid. Hierdoor heeft H&G aarde A&B Voeding een belangrijke plaats ingenomen in deze markt.

PRODUCT INFORMATIE 
H&G aarde A&B Basisvoeding is samengesteld uit vloeibare hoofd en spoorelementen en bevat dus geen ballaststoffen zoals vaste meststoffen. H&G aarde A&B is samengesteld uit de meest zuivere en hoogwaardige voedingstoffen die er op de markt zijn te vinden waaronder het EDDHA ijzer. Hiermee maak je het de plant mogelijk om zich snel en effectief te kunnen voeden. Kortom, wil je een effectieve start van je plantgoed, House&Garden aarde A&B is een prima oplossing.

ADVIES 
Bij het aanmaken van je voedingsbak: Laat je bak voor 2/3 vollopen met water. Voeg eerst A toe goed (circuleren). Voeg dan B toe goed (circuleren). Voeding afzuren met pH-(Down)of pH+(Up). Bak volledig afvullen met water. Toevoegen van eventuele wortel groei of bloei stimulatoren. Uw voedingsbak is klaar voor een eerste voedingsbeurt.

WAARSCHUWING 
Voeg A&B niet te gelijkertijd bij elkaar. Dat geeft een reactie in je voeding met als gevolg bezinksel, onvolledige voeding en verstoppingen. Maak nooit gebruik van een zuurstofpomp in je voedingsvat of op je kweektafel. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit van je voeding (pH en EC huishouding). Zorg er voor bij het aanmaken van je voeding dat je EC en pH meter goed is geijkt.

ADVIES 
Maak bij de aanplant de aarde  rond de stek goed nat en doe dit tot hij is aangeslagen. Daarna de aarde iets droger houden zodat de wortels van de stek op zoek moeten naar voeding en water (hierdoor voorkom je dat de plant lui wordt).

VOORDELEN VAN H&G AARDE A&B

 • House&Garden aarde A&B is samengesteld uit vloeibare elementen (dus geen ballaststoffen ofwel bindstoffen)

 • Bij House&Garden aarde A&B is gebruik gemaakt van de beste voedingselementen in de zuiverste vorm wat er op de markt verkrijgbaar is. 

 • House&Garden aarde A&B is van een constante zeer hoogwaardig kwaliteit. 

 • House&Garden aarde A&B is verpakt in een lichtdichte verpakking waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. 

 • House&Garden aarde A&B is bij de dop geseald om de versheid van het product te waarborgen. 

 • House&Garden aarde A&B is gemakkelijk in gebruik. 

 • House&Garden aarde A&B is een zeer zuivere voeding en geeft dus geen verstoppingen. 

 • House&Garden aarde A&B is zeer geconcentreerd en dus zuinig in gebruik.

Vraag uw leverancier naar het handige schema voor succes!

BEDRIJFSINFORMATIE 
House&Garden beschikt over een eigen meststoffen fabriek dit biedt vele voordelen. De producten kunnen van a tot z worden gecontroleerd. Dit heeft als voordeel voor U: Dat er ten alle tijden kwalitatief hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt, de waarden van de voeding ten alle tijden gelijk zijn en het product continu geleverd kan worden. Kortom, kwaliteit, stabiliteit en continuïteit voor Uw tuin.

Onze service!

 • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
 • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
 • Eigen bezorgservice.
 • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss