House & Garden A+B Hydro voeding

Artikel 1 van 14 Volgende
€ 17,95 (inclusief 21% BTW)

House & Garden HYDRO VOEDING 

A&B House&Garden Hydro voeding is een absolute must voor ieder zelf respecterende professionele tuinder. De slimme samenstelling tussen de verschillende elementen geeft de tuinder het juiste gereedschap om de planten in zowel de groei- als de bloeiperiode optimaal te voeden.

PRODUCT INFORMATIE 
Waarom is House&Garden Hydro A&B de beste start voor Uw plant materiaal? H&G Hydro A&B Basisvoeding is samengesteld uit vloeibare hoofd en sporenelementen en bevat dus geen ballaststoffen zoals vaste meststoffen. H&G Hydro A&B is samengesteld uit de meest zuivere en hoogwaardige voedingstoffen die er op de markt  te vinden zijn waaronder het EDDHA ijzer. Hiermee geeft U  de plant de mogelijkheid  om zich snel en effectief te kunnen voeden. Kortom, wilt u het beste voor Uw plantgoed, dan is House&Garden Hydro A&B een prima oplossing en een uitstekende basis voor een succesvolle teelt.

ADVIES 
Bij het aammaken van je voedingsbak: Laat je bak voor 2/3 vollopen met water. Voeg eerst A toe (goed circuleren). Voeg dan B toe (goed circuleren). EC waarde afstellen (begin Teelt (1,2) oplopend schema eind Teelt (2,0) ). Voeding afzuren met pH-(Down) of pH+(Up) (5,7-6,7). Bak volledig afvullen met water. Toevoegen van eventuele wortel groei of bloei stimulatoren. Uw voedingsbak is klaar voor een eerste gietbeurt.

WAARSCHUWING 
Voeg A&B niet te gelijkertijd bij elkaar. Dat geeft een reactie in je voeding met als gevolg bezinksel, onvolledige voeding en verstoppingen. Maak nooit gebruik van een zuurstofpomp in je voedingsvat of op je kweektafel. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit van je voeding (pH en EC huishouding). Zorg er voor bij het aanmaken van je voeding dat je EC en pH meter goed is geijkt.

ADVIES 
Maak je steenwol matten goed nat (90%vochtigheid). Dit is belangrijk voor de verdere opname niveau van de mat. Houd daarna de steenwol matten iets droger zodat de wortels van de stek op zoek moeten naar voeding en water (hierdoor voorkom je dat de plant lui wordt). Vraag bij Uw verkooppunt naar onze handige succes Teelt schema (Hydro).

VOORDELEN VAN H&G HYDRO A&B

 • House&Garden Hydro A&B is samengesteld uit vloeibare elementen (dus geen ballaststoffen ofwel bindstoffen).

 • Bij House&Garden Hydro A&B is gebruik gemaakt van de beste voedings elementen in de zuiverste vorm wat er op de markt verkrijgbaar is. 

 • House&Garden Hydro A&B is van een constante zeer hoogwaardig kwaliteit. 

 • House&Garden Hydro A&B is verpakt in een lichtdichte verpakking waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. 

 • House&Garden Hydro A&B is bij de dop geseald om de versheid van het product te waarborgen. 

 • House&Garden Hydro A&B is gemakkelijk in gebruik. 

 • House&Garden Hydro A&B is een zeer zuivere voeding en geeft dus geen verstoppingen. 

 • House&Garden Hydro A&B is zeer geconcentreerd en dus zuinig in gebruik.

Vraag uw leverancier naar ons handige schema voor succes!

BEDRIJFSINFORMATIE House&Garden  beschikt over een eigen meststoffen fabriek dit biedt vele voordelen. De producten kunnen van a tot z worden gecontroleerd. Dit heeft als voordeel voor U: Dat er ten alle tijden kwalitatief hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt, de waarden van de voeding ten alle tijden gelijk zijn en het product continu geleverd kan worden. Kortom, kwaliteit, stabiliteit en continuïteit voor Uw tuin.

Onze service!

 • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
 • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
 • Eigen bezorgservice.
 • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss