Luxan ER II tegen spint 250ml

Vorige Artikel 14 van 21 Volgende
€ 17,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Luxan ER II tegen spint 250ml

Tegen wolluis en spint in moes- en siertuin
Luxan ER II is een contactmiddel dat mag worden toegepast als insecten en mijten bestrijdingsmiddel in de teelt van land- en tuinbouwgewassen. Het middel werkt op een fysieke manier en is geproduceerd vanuit natuurlijke producten. De insecten en mijten die met ER II bespoten worden kunnen zich niet meer bewegen en/of de ademhalingsopeningen raken verstopt. ER II wordt niet door de plant opgenomen en kan dus tot kort voor de oogst gebruikt worden. Het gewas moet voldoende bevochtigd worden en de te bestrijden insecten dienen goed te worden geraakt. Wanneer de spuitvloeistof is opgedroogd is de werking op niet-geraakte insecten verdwenen. 

Voldoende voor: 10 liter spuitvloeistof 
Dosering: 25 ml per liter water
Werkzame stoffen: Maltodextrine 

 

GEBRUIKSAANWIJZIGING
GEWASSEN IN MOES- EN SIERTUIN; ter bestrijding van alle stadia van insecten en mijten (o.a. spint, wolluis, witte vlieg, trips en luis). Toepassing zo nodig herhalen. Dosering: 25 ml per liter water AANMAAK SPUITVLOEISTOF; vul de spuittank eerst voor de helft met de te gebruiken hoeveelheid water en voeg daarna de gewenste hoeveelheid ER II toe en meng het geheel goed. Voeg vervolgens het restant van de benodigde hoeveelheid water toe.

ATTENTIE 
Het verdient de aanbeveling vast te stellen, middels een proefbespuiting, of het betreffende gewas de behandeling verdraagt. Niet spuiten in de volle zon of bij temperaturen hoger dan 25°C. Na het tweemaal toepassen van ER II, op hetzelfde gewas, kan er eventueel een onschadelijk, glimmend residu achterblijven. 

WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHIRFT
ER II is opgenomen in de regeling uitzondering bestrijdingsmiddelen (RUB). De toepassingen vermeld in de RUB zijn van kracht onder de Wet Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden.

 

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss