-19%

Ecolizer Basics A+B

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 20,95 € 16,95 (inclusief 21% BTW)

Ecolizer Basics A+B
Optimale basisvoeding voor de ontkiemende plant.
Deze bio-minerale voeding is afgestemd op het complexe groeipatroon van de ontkiemende plant, waarbij de opname van verschillende elementen uit de voedingsbodem in hoog tempo varieert.
Ecolizer Basics A+B bevat een uitgebalanceerde mix van stikstof, fosfor en kalium. En is opgebouwd uit grondstoffen van foodgrade kwaliteit zonder ballaststoffen. 
Spoelen en draineren van het substraat is in principe niet noodzakelijk, maar wij adviseren dit ten behoeve van een gezond bodemleven toch eens per 14 dagen te doen.
Ecolizer Basics A+B is zeer stabiel en zuinig in gebruik. De basisvoeding is te gebruiken op elk substraat en op ieder gewas.
Ecolizer Basics A+B is verkrijgbaar in vijf, tien en twintig liter verpakkingen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.


Let op: 
- In het groeischema wordt uitgegaan van leidingwater met EC-waarde 0,5. In sommige gebieden kan de EC afwijken. Is de EC lager, dan kan het schema gewoon worden aangehouden. Is de EC van het leidingwater hoger (bijv. 0,8), verhoog dan de EC in het schema proportioneel (met 0,3).
- Hoe hoger de EC van het leidingwater, hoe meer stoffen er in zitten die een plant niet fijn vindt (chloor/natrium). Spoel het substraat in dat geval om de 7-8 dagen.
- Bij kweken op hydro in de eerste week matten indruppelen met een oplossing van EC 0,8-1,0 en de pH instellen op 5,8.
- Door regelmatig de pH van je drainwater te meten kun je erg veel nuttige informatie verzamelen over de situatie in het substraat. Bij een gezond wortelstelsel kan de pH in je substraat stijgen. Bij een slecht wortelstelsel zal de pH in je substraat dalen. Dit komt doordat de wortels dan organische zuren gaan afscheiden. Houd dit goed in de gaten!
- Het gebruik van Ecolizer Basics op zwaar bemeste aarde wordt niet aanbevolen. 

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss