Hydro A & B

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 38,95 (inclusief 21% BTW)

Hydro A & B

Hydro A & B is de twee componentenvoeding van de HY-PRO lijn, die voorziet in alle essentiële voedingsstoffen, naast de hoofdelementen voorziet Hydro A & B ook in alle noodzakelijke spoorelementen. Dit resulteert in een sterke groei en bloei van de planten. Hydro A & Hydro B zijn gemaakt voor het telen op hydrocultuur, koko’s, mapito, rockwool, etc.

Het meest optimale resultaat wordt bereikt wanneer dit product wordt gebruikt in combinatie met de andere producten van de HY-PRO lijn.

Hydrocultuur biedt vele voordelen boven het telen op gewone potgrond. Bijvoorbeeld voor kantoren is het een onderhoudsvriendelijke en dus tijdbesparende oplossing.

Toepassing

Geschikt voor Hydrocultuur. Voor het beste resultaat meng 5 ml Hydro A met 1 liter water. Na roeren meng 5 ml Hydro B en roer opnieuw. Gebruik altijd Hydro A en B in combinatie en in zelfde hoeveelheden. Voeg Hydro A en B bij elke water beurt toe. Meng grondig en controleer de EC. Een wenselijke EC voor hydrocultuur is tussen 1,4 en 2,2 EC waarde. ( zie schema). Voeg water toe indien de EC te hoog is. Controleer de PH van je oplossing als laatste. De gewenste PH voor hydrocultuur is tussen 5,5 en 6,0 PH waarde. Indien de PH te hoog is kun je met HY-PRO PH-, de PH verlagen tot een gewenste PH waarde. Volg altijd de aanwijzingen op het etiket.

Onze service!

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, binnen 1-2 dagen verzonden!
  • Contant betalen op afspraak ook mogelijk.
  • Eigen bezorgservice.
  • Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op hier of bel en whatsapp ons direct: 0657662367

Onze beoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2016 - 2018 Growspot - Goedkoop Growshop online! | sitemap | rss